Apparaten en accessoires
Bloemkool korma
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2404.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Vetten
31 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Tzatziki
20min
Boekweit met champignons
25min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min